Benzar Mix BENZÁR COATED BOILIE 14MM CSOKI-NARANCS 150ml NARANCS

  • -10%
    Benzar Mix BENZÁR COATED BOILIE 14MM CSOKI-NARANCS 150ml NARANCS
Cikkszám 71668
Készlet információ
Gyártó Benzar Mix
Méret 14 mm
Kiszerelés 150 ml
Szín narancssárga
Íz csoki-narancs
9 990 Ft. felett ingyen szállítunk!
1 790 Ft.

1 611 Ft.

Méret: 14 mm Kiszerelés: 150 ml Szín: narancssárga Íz: csoki-narancs

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Az 2019-es év alighanem egyik legnagyobb slágere lesz ez a csalicsalád, amely rendkívül különleges, teljesen egyedülálló jellemzőinek köszönheti a kiemelkedő fogósságát! Hogy melyek ezek? Nézzük sorban!

1. Wafter, azaz se nem lebegő, se nem süllyedő. Használatával garantált a tökéletes csalifelkínálás, amely során a horog a mederfenéken fekszik, de kritikusan ki van könnyítve a csalinak hála.

2. A Coated Boilie hihetetlenül attraktív a gyorsan oldódó bevonatának köszönhetően, amely még a leghidegebb vízben is azonnal működésbe lép!

3. A bojlik bevonatának az oldódási ideje a method feeder horgászathoz lett igazítva, hiszen maximum 15 percen belül teljes egészében leoldódik az a csaliról, egy intenzív és nagyon kívánatos réteget képezve a horgunk körül.

4. A már jól megszokott ízek mellett teljesen új változatokban is elérhető ez a család úgy, mint a green betain vagy a kókusz, amely ízek a pontyok számára is az újdonság erejével hathatnak.

5. Természetesen az ízek mellett a színek intenzitására is figyeltünk, így a Coated bojlik magja, azaz a nem oldódó része is rendkívül figyelemfelkeltő színnel bír, így akkor is egy vonzó csali várja az éhes pontyokat, ha a bevonat már leoldódott a csaliról.

6. Az új 14mm-es méret lehetőséget ad a feeder horgászok számára a halak méretének szelekciójához, de ez a csali a bojlisok számára is megfelelő alternatíva lehet, mivel balanszírozott szerkezete által, jobb esélyünk lehet az óvatosabban táplálkozó halak megfogására is.


Jellemző: Wafters Kiszerelés: 150 ml Méret: 14 mm Szín: Narancs Típus: Csoki-Narancs

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges