KEDVES VÁSÁRLÓINK! A MEGRENDELT CSOMAGOK KISZÁLLÍTÁSÁT 2021.10.04-TŐL KEZDJÜK MEG. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!


Carp Expert BOT C.E. JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 3,00M HEAVY

  • -17%
    Carp Expert BOT C.E. JUNIOR DOUBLE TIP 3,0LBS 3,00M HEAVY
Cikkszám 37017
Készlet információ
Gyártó Carp Expert
Súly 260 g
Hossz 300 cm
Dobósúly 3 lb
Szállítási Hossz 106 cm
nyélborítás osztott eva
15 000 Ft. felett ingyen szállítunk!
15 600 Ft.

12 990 Ft.

Súly: 260 g Hossz: 300 cm Dobósúly: 3 lb Szállítási Hossz: 106 cm nyélborítás: osztott eva

A termék az alábbi kategóriákban található meg:


A Carp Expert Double Tip egy régóta tátongó űrt tölt be a horgászpiacon.


Egy szenzációs bojlis rendszerű horgászbot, cserélhető rezgőtagos variációval egyszerűen tökéletes a mindennapos horgászatra.

Legrövidebb tagja kiváló társa a gyerekhorgászoknak is, legyen akár rutinos halvadász, vagy ezzel a sporttal épp most ismerkedő.

A bojlis spicctag kihagyhatatlan választás azoknak, akik csatornán horgásznak amúrra, pontyra, esetleg nagy méretű csalihallal csukáznak, vagy netán csónakból űzik a halakat feltolós, felfektetős úszós készséggel.

Rezgős spicctagja tökéletesen működik mind a hagyományos feederkosarakkal, mind pedig az ólmos fenekezőhorgászatkor is. Emellett bátran bevethetjük ezeket az érzékeny spicceket süllőzéshez csónakból vagy partról. Ajánljuk: A fenekezős horgászat összes variációjához

Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.

A bojlis taggal egy 3 librás botot kapunk, mellyel kompromisszum nélkül űzhetjük e modern halfogás műfaját, a feeder taggal pedig a finomszerelékes fenekező technikát gyakorolhatjuk igen magas szinten. Tagok száma:3+1+2

Kiváló választás azoknak, akik mindkét módszert szívesen űznék de nem szeretnének egy vagyont költeni a megfelelő felszerelés megvásárlására.

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges