KEDVES VÁSÁRLÓINK! A MEGRENDELT CSOMAGOK KISZÁLLÍTÁSÁT 2021.10.04-TŐL KEZDJÜK MEG. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!


SONIK XTRACTOR RECON CARP BOT 8' 3.50LB

  • -10%
    SONIK XTRACTOR RECON CARP BOT 8' 3.50LB
Cikkszám 72999
Készlet információ
Gyártó SONIK
Hossz 240 cm
Dobósúly 3,5 lb
Szállítási Hossz 76 cm
Gyűrű sic
Tagok száma 2
nyélborítás osztott
keverőgyűrű 40 mm
A terméket ingyenesen szállítjuk
29 990 Ft.

26 991 Ft.

Hossz: 240 cm Dobósúly: 3.5 lb Szállítási Hossz: 76 cm Gyűrű: sic Tagok száma: 2 nyélborítás: osztott keverőgyűrű: 40 mm

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Sonik XTractor Recon Carp 8ft bojlis bot

Az XTractor Recon széria megalkotásakor a cél a maximális teljesítmény mellett, a szállítási méret minimalizálása volt. Az eredmény megkérdőjelezhetetlen lett, elkészítve a legkompaktabb pontyozó botokat.

A Recon széria a kettős visszahúzható technológiát kombinálta a teljesen új Vari-Taper™ csatlakozószerkezettel, ami garantáltan azt az érzetet fogja kelteni, mint az egyszerű 2 részes bojlis botok. - Csúcsteljesítmény, tökéletes kényelemmel ötvözve, kompromisszumok nélkül.

A 8FT (240 cm) Recon változatok összecsukott állapotban, mindössze 30 hüvelyk (76 cm) méretűek, ezzel a szállítási lehetőséggel, a valaha gyártott legsokoldalúbb pontyozóbotok, a Sonik kínálatában.

Vékony, japán stílusú nyéllel és 40 mm-es keverőgyűrűvel rendelkeznek, amelyek dobás és fárasztás során remek munkát fognak végezni. Az eredeti XTractor szériához viszonyítva, a Recon botok is progresszív akcióval rendelkeznek, amely tökéletessé teszi őket a pontyhorgászat minden formájához.

A leírt alacsony szállítási méret következtében, a technikai megoldások miatt, teljesítményében nem veszített a széria, érdemes kézbevenni és összehasonlítani a többi szériával.

Ez a változat 3 tesztgörbében kapható:

- 2.5lb - Tökéletes modell kisebb vízterületekre, ahol nincs szükség nehezebb taktikákra, nagyobb dobásokra. Tökéletes, akár behúzós pecára is.
- 3.0lb - A mindenes. Tökéletes univerzális pálca, PVA-s megoldásokkal kombinálva, rövidtávú dobós pálcának is megfelel.
- 3.5lb - A 8ft-s méretsor legerősebb tagja. Nagy erőtartalékokkal rendelkezik, ami tökéletes a legnagyobb pontyok kirohanásaihoz is. Igazi nagyhalas pálca.

Specifikációk:

- Karcsú, matt fekete karbon blank, progresszív akcióval
- Szuper könnyű M-szériás DL fekete gyűrűk
- VARI-TAPER ™ csatlakozószerkezet
- 40mm-es vezető
- 17mm-es fekete DPS orsótartó
- Sonik karbon klipsz
- Vékony, japán stílusú nyél
- Fekete eloxált, lézer gravírozott S logó a talpon
- 76 cm-es szállítási hossz


Dobósúly: 3,5 lb Hossz: 8 ft Szállítási méret: 76 cm Tagok száma: 2 Akció: B

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges