KEDVES VÁSÁRLÓINK! A MEGRENDELT CSOMAGOK KISZÁLLÍTÁSÁT 2021.10.04-TŐL KEZDJÜK MEG. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!


Carp Hunter ALFA ROD POD

  • -10%
    Carp Hunter ALFA ROD POD
Cikkszám 73063
Készlet információ
Gyártó Carp Hunter
botok száma 2
15 000 Ft. felett ingyen szállítunk!
8 490 Ft.

7 641 Ft.

botok száma: 2

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Carp Hunter Alfa rodpod

A CH márka, a békéshalas, főleg pontyhorgászok igényeire szabva nyújt kedvező ár-érték aránnyal rendelkező megoldásokat.

E szériát bővíti az Alfa rodpod, mely kiválóan megállja a helyét olyan partszakaszokon, ahol az általános leszúrók nem, vagy nehezen alkalmazhatóak.

Legyen szó természetes vadvízi kövezésről, vagy modernizált környezetről, ahol esetleg beton stég áll a horgászok rendelkezésére, de egy sima fa stégen vagy akár csónakban is felállítható az eszköz, egyszerűen, megoldást kínálva a használt 2 készség kényelmes felállítására a horgászat idejére.

Egy kompakt rod pod, megbízható minőségben.

A belépőszintet képviselő bottartók legtöbbje nem eléggé stabil vagy kidolgozásuk nem felel meg az elvárásoknak. A Carp Hunter Alfa rodpod mindkét tényező tekintetében nagyot lépett előre az elődökhöz képest. Igényes kivitelezés és a kategóriája legjobb stabilitása jellemzi.

Rapid horgászatokra vagy akár vadvízre, ahol számít a felszerelés mennyisége, tökéletes választás az Alfa állvány. Tömege mindösszesen 2 kg, így ha sokat és messzire kell pakolni, ez a tulajdonsága nagyon kedvező lesz.

1 perc alatt felállítható.

A két végén lévő menetes zárdugó kitekerése után, a lábak és a kereszttartó rész kihajtható. A 2 rész kihajtása után, azokat fixre rögzíteni kell, majd a menetes végekbe kell helyezni a buzzbart és rögzíteni, amíg az teljesen meg nem szorul.

A termék csatlakozói szabvány menetet kaptak, így kompatibilisek a legtöbb elektromos jelzővel és tartófejjel.

Tipp: Ha vehemens kapásokra lehet számítani, van egy apró trükk, amivel megóvhatjuk magunkat a berántás veszélyétől. Az állvány végén található 2 fül, ezt akár 1-1 sátorleszúróval és zsinórral rögzítve, majd azokat a földbe szúrva teljesen fixálható az állvány.

Technikai adatok:

- Maximum magassága: 50 cm

- 2 botos kivitel

- Hossza: 60-100 cm

- Buzzbar szélessége: 40 cm

- Tömege: 2 kg

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, rapid horgszatokra vagy tavi pecákra, ahol a sima leszúrók nehezen használhatóak.


Anyaga: Alumínium Jellemző: 2 botos Méret: 60x50x40 cm Típus: Alfa

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges