MINDEN GARMIN ECHOMAP ÉS GARMIN VIVID HALRADAR MELLÉ AJÁNDÉK DAIWA ProRex X LT 3000 C ORSÓ!


DAIWA PROREX JOINT BT150 AYU

  • DAIWA PROREX JOINT BT150 AYU
Cikkszám 81657
Készlet információ
Gyártó Daiwa
Méret 15 cm
Kiszerelés 1 db
Szín ezüst
15 000 Ft. felett ingyen szállítunk!

4 850 Ft.

Méret: 15 cm Kiszerelés: 1 db Szín: ezüst

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Ez az új többrészes műcsali a Prorex családból rendkívüli mozgásával mindenkit levesz a lábáról. A Joint Bait már extrém lassú vezetés mellett vonzóan kígyózik a vízben. Rövid, könnyű spicc-rántások hatására a wobbler oldalra kitör és felvillantja a hasát.

A vezetést rövid időre megállítva szinte lassított felvétel sebességgel kezd süllyedésbe a wobbler függőleges testhelyzetben, ezt a kiegyensúlyozott állapotot mindvégig meg is tartja. Lassan süllyedő jellege miatt ezt a csalit nagyon sekély területeken és hínárfoltok felett  horgászva is bevethetjük. Lassan és gyorsan vezetve is szépen mozog - optimális műcsali a teljes szezonra.

Speciális 3D nyomtatási eljárással készült Live színezetű wobblereink megszólalásig hasonlítanak az igazi halakra - ez különösen jól jön tiszta vízben és ott, ahol nagyon sokan horgásznak. Csendes wobbler (nincs benne csörgő), ami szintén előnyös ott, ahol rengetegen pergetnek, hisz az ilyen helyeken a csörgős csalik már inkább riasztóan hatnak a halakra.

A három különböző méret (10cm, 15cm és 20cm) a csuka, süllő és sügérpergetés széles palettáját lefedik. Lassan süllyedő wobbler.


Kiszerelés 1 db / csomag Méret 15 cm

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges