Delphin ABSOLUT 150m/átlátszó 0,22mm 10,4lbs

  • -10%
    Delphin ABSOLUT 150m/átlátszó 0,22mm 10,4lbs
Cikkszám 77643
Készlet információ
Gyártó Delphin
Kiszerelés 150 m
Szín Áttetsző
Átmérő 0,22 mm
Szakítószilárdság 10,4 lb
9 990 Ft. felett ingyen szállítunk!
1 350 Ft.

1 215 Ft.

Kiszerelés: 150 m Szín: Áttetsző Átmérő: 0.22 mm Szakítószilárdság: 10.4 lb

Az ABSOLUT lineáris teherbírású és alacsony nyúlású zsinór. A piacon kapható legerősebb és legkevésbé nyúló zsinórok közé tarokzik. Tulajdonságainak köszönhetően a legapróbb kapás is azonnal a bot csúcsán érezhető. Rendkívüli tulajdonságai elsősorban a legvékonyabb átmérők esetében észlelhetők. Emiatt rendkívül alkalmas ultra könnyű pergető, esetleg feeder horgászathoz. A Delphin ABSOLUT semmilyen felületi réteget nem tartalmaz. A zsinórra a magtól egészen annak felületéig ugyanolyan tulajdonságok jellemzők, ami jelentős hatással van az élettartamára. A zsinór a gyártás végső folyamatában pontosan meghatározott hőmérsékletre van melegítve. E folyamat során a zsinór felületét kisimítják, aminek köszönhetően jelentősen csökken a felületi súrlódás együtthatója. A zsinór felülete ezért sima, kiváló kopásállóságú.

Megjegyzés: A zsinór teherbírását korlátozó tényezőjét a csomó jelenti. Abban az esetben, ha a zsinóron nem kívánt csomót észlel, azonnal távolítsa el a zsinór részét egészen a csomóig, és ismételten kösse meg a végszereléket. A csomókötés módja jelentős hatással van annak teherbírására. A csomó meghúzását ezért lassan végezze.

Delphin garancia: Az átmérőt érintő adatok a címkén valósak. A konkurens zsinórokkal való összehasonlításkor ne a címkén szereplő adatokat hasonlítsa össze! Ugyanis a Delphin csak valós értékeket szolgáltat. Megengedett tolerancia: +/-10%.

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges