Energo Team KARÁCSONYI CARP EXPERT ELITE FEEDER SZETT 390

  • Energo Team KARÁCSONYI CARP EXPERT ELITE FEEDER SZETT 390
Cikkszám 71727
Készlet információ
Gyártó Energo Team
szett feeder
9 990 Ft. felett ingyen szállítunk!

szett: feeder

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Karácsonyi CXP Elite Feeder szett + Óriás ponty párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A távoli feederes horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a CXP Elite Feeder szett.

IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen, az Elite Feeder szériában. A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét. Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. 60-120 gramm dobósúly tartománnyal párosul a blank, így gond nélkül elérhetőek a parttól távoli haltartó helyek, vagy meghorgászhatók vele folyóvizeink többsége. A 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, plusz zsinórunk még több horgászat alkalmával sem sérüljön meg. A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Sokan használnak nyeletőfékes orsót feeder botjaikon, de sokan meg is tapasztalhatták, hogy bizony szervizigényesebbek, mint hagyományos, elsőfékes társaik. Egyszerű a helyzet, ha olyan orsónk van, mint a szetthez járó Carp Expert Pro Method Feeder, melynek fékerejét fél fordulattal tudjuk szabályozni a szinte teljesen kilazított és a keményebb fárasztó fékerő között. Emellett tökéletesen precízen hangolható, szinte minden zsinórvastagsághoz jól beállítható.

Dupla, fém, kör alakú klipszének köszönhetően, akár 2 távolságban is kiválóan meghorgászható a kialakított etetés. Emellett a lassú dobemelés is kiváló segítség lesz a távoli helyek elérésében, mivel emiatt a zsinórrakás tökéletes kivitelben kerül az orsó extra széles dobjára.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy óriás ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező feeder bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- Carp Expert Elite Feeder 3,9m 80-120g feeder bot

- Carp Expert Pro Cast Method Feeder 6000 orsó

+ 80 cm-es óriás ponty párna


Tartalom: CXP Elite Feeder 3,9m + Pro Cast Method Feeder 6000 orsó + Óriás ponty párna

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges