Energo Team KARÁCSONYI HALFÜSTÖLŐ SZETT+ AJÁNDÉK PIKKELYES PONTY BABY PÁRNA

  • Energo Team KARÁCSONYI HALFÜSTÖLŐ SZETT+ AJÁNDÉK PIKKELYES PONTY BABY PÁRNA
Cikkszám 71712
Készlet információ
Gyártó Energo Team
szett halfüstölő
9 990 Ft. felett ingyen szállítunk!

szett: halfüstölő

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Karácsonyi halfüstölő szett

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az asztali halfüstölős szett, egy igazán egyedi ajándékot képvisel, melynek minden halételt kedvelő személy igazán tud örülni, különlegessége miatt.

A szett tartalma egy kiváló minőségű, rozsdamentes halfüstölő és hozzá kellő mennyiségű fűrészpor.

Használata rendkívül egyszerű, csak fel kell tölteni az égőfejeket denaturált szesszel, majd ezt kell belehelyezni a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. A láng fölé kell helyezni a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe kell keményfa fűrészport szórni. A fűrészpor fölé kell helyezni a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül le kell zárni az egészet a fedővel és ezt rögzíteni kell. A füst intenzitása teljesen szabályozható.

A füstölő használatakor be kell tartani a balesetvédelmi szabályokat, tilos újratölteni a füstölőt miközben éghetnek az égőfejek! Erről meg kell győződni, a deneturált szesz lángja alig látható, gőze pillanatok alatt lángra lobban.

Kiváló minőségű osztályozott bükkfából előállított forgáccsal kerül forgalomba, mely mindenféle vegyi anyagtól mentes, bevizsgált termék. Egyaránt használható hideg és meleg füstölőkben.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy a gasztronómiát igazán kedvelő embereknek ajánlott termék, a benne készült ételek igazi különlegességnek számítanak.

A szett tartalma:

- EnergoTeam asztali halfüstölő + 2 csomag fűrészpor

+ Ajándék 33 cm-es pikkelyes ponty baby párna


Tartalom: Halfüstölő + fűrészpor + pikkelyes ponty baby párna

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges