Energo Team KARÁCSONYI L&K PROGUIDE SZETT HEAVY

  • Energo Team KARÁCSONYI L&K PROGUIDE SZETT HEAVY
Cikkszám 71734
Készlet információ
Gyártó Energo Team
szett pergető
9 990 Ft. felett ingyen szállítunk!

szett: pergető

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Karácsonyi L&K Proguide Heavy szett + Ajándék csuka párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A harcsás pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az L&K Proguide Heavy pergető szett.

A Proguide 1,98m-es széria Heavy tagjának erőtartalékainak köszönhetően megbirkózik a harcsák és a kapitális csukák, süllők erejével is. Merevsége révén nagyobb jerk csalikat is elhúzhatunk vele, de a vertikális horgászathoz is tökéletes, Nagyon erős, ám mégis könnyű és kecses blank jellemzi. Megfelelő orsóválasztással, alig fogjuk érezni, hogy a kezünkben van a felszerelés. Fonott zsinórból felmehetünk egészen 0,18 mm-ig is. Nagy sodrású folyó szakaszokra első osztályú pálca. Merevségénél fogva a jigeket ott és úgy húzhatjuk el, ahol és ahogyan szeretnénk.

A megfelelő orsóválasztást tökéletesítve került a bot mellé egy kellően könnyű, de maximálisan masszív orsó is, a Proguide 4000-es változata.

Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt. A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes. Tökéletes harmóniát alkot a Proguide bottal.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy csuka párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező harcsázó pergető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán nagyhalas, kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- L&K Proguide 1,98m Heavy 14-42 g pergető bot

- L&K Proguide 4000 orsó

+ Ajándék 80 cm-es csuka párna


Tartalom: L&K Proguide 1,98m Heavy bot + Proguide 4000 orsó + Csuka párna

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges