Energo Team KARÁCSONYI L&K PROGUIDE SZETT MEDIUM LIGHT

  • Energo Team KARÁCSONYI L&K PROGUIDE SZETT MEDIUM LIGHT
Cikkszám 71732
Készlet információ
Gyártó Energo Team
szett pergető
9 990 Ft. felett ingyen szállítunk!

szett: pergető

A termék az alábbi kategóriákban található meg:

Karácsonyi L&K Proguide Medium-Light szett + Ajándék sügér párna

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A könnyű pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az L&K Proguide Medium-Light pergető szett.

A Proguide 1,98m-es széria Medium-Light tagja egy átmenet a legfinomabb és a közepes erősségű pálcák között! Legjobban egy 0,08 mm-es fonott zsinórral optimális a használata. Kellően erős, hogy a legnagyobb süllőket is partra vezessük vele. Főként állóvízi horgászatra ajánljuk, vagy folyóvízre, langósabb helyeken, ahol nem kell túl nagy jigfejekkel horgászni, vagy nem húzza meg a sodrás túlságosan a feltett wobblert. Dobósúlya révén a kisebb balin csalik is kiválóan dobhatók vele.

A megfelelő orsóválasztást tökéletesítve került a bot mellé egy kellően könnyű, de maximálisan masszív orsó is, a Proguide 2000-es változata.

Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt. A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes. Tökéletes harmóniát alkot a Proguide bottal.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy sügér párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező light pergető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma:

- L&K Proguide 1,98m Medium-Light 5-17 g pergető bot

- L&K Proguide 2000 orsó

+ Ajándék 49 cm-es sügér párna


Tartalom: L&K Proguide 1,98m Medium-Light bot + Proguide 2000 orsó + Sügér párna

Írjon véleményt a termékről

A vélemény írásához belépés vagy regisztráció szükséges